Studiet Kom indenfor og kig!

studio

Du finder os i en lille, hyggelig, ottekantet bygning i udkanten af Hobro. Den specielle form betyder at vi har nogle ganske særligt udformede lokaler, som gør det ekstra hyggeligt at befinde sig her.

 

Når du indspiller i studiet, ender du som oftest med at have lidt ventetid her og der; når forsangeren skal finjustere vokalen – eller måske endda fordi produceren skal trylle lidt! I de perioder, hvor du ikke er i aktion, har vi en stor sofa med TV og XBox, så du ikke behøver kede dig. Du kan naturligvis også tage et hvil – vi skal nok vække dig, når der er brug for dig (eller hvis du snorker!).

 

I vores studie har du ingen undskyldning for at miste pusten. Vi har en kaffemaskine som leverer lækre, friskkværnede kopper kaffe på få sekunder. Skulle sulten melde sig har vi et fuldt udstyret køkken, så vi kan lave et ordentligt måltid mad!

 

Crew
Anders Molin
Indehaver, Producer og Tekniker

Anders har arbejdet med musik og lyd i mange år, og lavet alt fra lokalradio lyd, live lyd (FOH) og studielyd. I dag arbejder han mest i studiet, men tager også et live-job ind i mellem.
I fritiden laver Anders også lyd. Både i Mariagerfjord Frikirke, og til Passion, som er ungdomsmøder i City Kirken i Århus.

Aron Henning
Studietekniker

Aron er en stærk hjælp i studiet når instrumenter og andet udstyr skal makke ret. Derudover er han også god i køkkenet!

© 2013 Beat The Mic Sound Studio. Alle rettigheder er reserveret.
Leveret af zétera.dk